3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Om Uniwatches


Uniwatches er en spesialisert, Internett-basert virksomhet som selger originale kvalitetsur av noen av de største urmerkene på markedet. Uniwatches forhandler og selger alle urene med garanti, så uansett hvor i verden du er når du bestiller, vil du være dekket av garantien hvis uret ditt rammes av feil som skyldes dårlig produksjon.  

Uniwatches er hundre prosent danskeid og har mange års erfaring innenfor detalj- og netthandelen. Dermed kan du være trygg på at Uniwatches drives profesjonelt og med utgangspunkt i solide, danske verdier krydret med gode internasjonale elementer.

Uniwatches' visjon er å bli et av verdens ledende selskaper innenfor bransjen, og selv om dette krever enda flere merker enn det vi hittil har kunnet presentere på nettsidene, er muligheten absolutt til stede, og vi arbeider kontinuerlig for å nå målet. Vi anbefaler derfor at du besøker sidene våre jevnlig, da flere produkter og merker vil komme til etter hvert – og stort sett fra dag til dag.

Uniwatches kan dessuten tilby noen av de beste og rimeligste prisene i verden. På grunn av virksomhetens plassering i Danmark kan vi tilby originale kvalitetsur til lavere priser enn om den lå i for eksempel Norge, også når det er snakk om nøyaktig samme produkt! Dette skyldes hovedsakelig det generelt høye prisnivået i Europa samt den høye momsen på varer i Norge, så det kan med andre ord være mye å spare for deg som forbruker.

Vi har som mål å bli best i bransjen, og derfor vil vi til enhver tid gjøre alt hva vi kan for å yte service på høyeste nivå, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre ulike prosedyrer. Dette kan bety at enkelte ting kan være under utarbeidelse, noe som igjen kan bety at behandlingstiden i enkelte tilfeller blir lenger enn normal. Vi håper naturligvis at du har forståelse for dette.

Vi takker for din interesse for Uniwatches og ser frem til å yte deg den beste service!

Har du spørsmål eller er det noe du vil vite mer om, er du velkommen til å kontakte oss på uniwatches@uniwatches.no.

Vår adresse:

Uniwatches International ApS
Nordsøvej 6
a Tornby
9850 Hirtshals
Denmark

Uniwatches' juridiske navn er Uniwatches ApS og har følgende registreringsnummer (organisasjonsnummer) i Danmark: 39826461

Uniwatches ApS ble etablert i 2011