Unngå stress - kjøp julegavene i god tid. HUSK GRATIS frakt på alle klokker og 90 dagers returrett så vi bytter langt inn på nyåret
4.572klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Bossart Klokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter etter

Hvis du leter etter en bra klokke til lave priser da er Bossart et veldig bra bud. De flotte Bossart klokkene er designet av urmakere som har mange års erfaring innenfor faget, men det faktum at klokkene blir fremstilt på eget verksted gjør at man kan holde prisene nede i den absolutt lave enden. Bossart klokker inneholder det meste av hva en god klokke skal inneholde, og det er til og med flere av de smarte Bossart klokkene som er litt utover det vanlige der man på en vovet måte har designet en håndfull billige klokker, noe som er sjeldent. Bossart-klokkene er, hvis noen, et flott eksempel på hva tysk kvalitet ender med som ferdig produkt. Klokkene er på hver sin måte unike, sofistikerte og laget med ordentlig håndverk. Enten du er ute etter dame- eller herreklokker er det i kolleksjonen mange forskjellige design og funksjoner i klokkene slik at du i utvalget enkelt kan finne akkurat din favoritt. En klokke fra Bossart er et stilig valg.
Uniwatches er offisiell og autorisert forhandler av Bossart har bare 100% originale klokker og det er GRATIS frakt på alle klokker
-50%
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Leveringstid: 1-3 dager
1.749,00 NOK
849,00NOK
Umiwatches

Bossart klokker

Hvis ikke pengene rekker så langt, bør du virkelig overveie en av de smarte Bossart klokkene. Det tyske merket er som alle andre tyske merker garant for kvalitet og holdbarhet, og disse Bossart klokkene er naturligvis ingen unntagelse.

Dette nyere merket har gjort det til et spesiale å designe holdbare klokker til lave priser der de fleste vil ha mulighet til å være med, og hemmeligheten bag denne suksessen skal finnes i det faktum at merket får produsert alle sine klokker på eget verksted. Det betyr at urmakeren som står bak klokkene er med i hele prosessen fra start til slutt, noe som gjør at man derfor kan spare på omkostningene, og som i siste enden bare kommer forbrukeren til gode i form av lavere priser.

Selv om Bossart er kjent for sine lave priser så har man allikevel formådd å skape en mere annerledes kolleksjon som til tross for den lave prisen fortsatt frembringer en lang rekke unike trekk. Det finnes f.eks. ikke andre merker i dette prisnivået som samtidig leverer en rekke klokker som både viser dag og dato i en og samme klokke. Foruten det finner du også automatikk klokker og mye annet godt blant de fine Bossart klokkene.