3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Cerruti Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 7 ulike klokker
Sorter efter

De fine Cerruti herreklokker stråler som vanlig av kvalitet og stilig karakter. Det italienske merket som ble grunnlagt i Paris i 1881 er hovedsakelig kjent for sine fine og stilige kleskolleksjoner, og derfor er det naturlig for merket også å følge den samme linjen i disse Cerruti klokkene til menn. I tillegg har merket selvfølgelig en høy selvforståelse der man alltid forventer å se seg selv i toppen av motebransjen, så derfor er man forpliktet til å levere kvalitet i klokkene, så hva enten det fokuseres på remmen eller den finishen man ser rundt klokken, så svikter Cerruti selvfølgelig ikke.
Leveringstid: 2-5 dager
2.049,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.349,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.499,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.249,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.399,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.399,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.349,00NOK
Umiwatches

Cerruti herreklokker

Når man snakker om moteverdenen og noen av de største og mest anerkjente motehusene i verden, så kan man ikke unngå å komme utenom Cerruti. Det fornemme merket har langt mer enn 100 år på baken hvor man har bidratt til å prege motebildet, og som alle andre merker fra den tiden så har man i dag utviklet flere grener av merket sitt, slik at det både teller parfyme, smykker, klokker og selv kulepenner. De fine Cerruti herreklokkene går selvfølgelig ikke på kompromiss med resten av merkets tankegang og stil. Kvaliteten er i høysetet, og linjen er alltid lagt på fornemste måten så forbrukeren alltid vil kunne identifisere seg med merket.

Husk at hvis du mangler en spesiell modell i utvalget vårt, så er du alltid velkommen til å kontakte oss, og vi skal undersøke nærmere om klokken er tilgjengelig. Utvalget kan skifte fra tid til annen og det kan være modeller som vi ikke akkurat har i utvalget, men som kan bestilles hjem til deg ved ekstraordinær service, så kontakt oss endelig og vi skal gjøre vårt beste.