3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Cerruti Klokker

Velg nettopp nå mellom 7 ulike klokker
Sorter efter

Cerruti klokker gjenspeiler Middelhavets sjarm i Italia, og står alltid for stil, eleganse og sofistikert håndverk. De slående linjene er karakteristisk for klokkene fra det italienske merket, og den smakfulle og luksuriøse designen gjør dem uimotståelige. Når du velger Cerruti klokker, blir det som utgangspunkt designet klokker til både menn og kvinner, selv om man ikke er i tvil om at merket i høy grad er designet til menn. Stilen rekker enormt bredt innenfor Cerruti, så hva enten du liker det sporty eller elegante, prangende eller underspilte så er de italienske moteekspertene alltid klar med en fin kolleksjon. Under alle omstendigheter beviser du med en klokke fra Cerruti smak for tilbehør som aldri går av moten.
Uniwatches er offisiell og autorisert forhandler av de flotte kvalitetsklokkene fra Cerruti, og du handler som alltid med GRATIS frakt.
Leveringstid: 2-5 dager
2.049,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.349,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.499,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.249,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.399,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.399,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.349,00NOK
Umiwatches

Cerruti klokker

Det er virkelig ikke mange merker innen moteverdenen som kan skryte av en historie som Cerruti. Det italienske merket dateres tilbake til 1881 og har selvfølgelig en ærverdig historie innenfor mote og design. Italienerne er virkelig et folkeferd som går opp i klærne sine og stilen sin, så det blir selvfølgelig aldri gått på kompromiss når designen foldes ut, som man også kjenner det fra andre italienske merker som f.eks. Emporio Armani og D&G.

Husk at du hos Uniwatches alltid er garantert 100% ekte klokker som alle leveres med minimum 2 års garanti, så skulle det mot forventning hende noe med klokken under den gjeldende garantien, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss, men når du kjøper en kvalitetsklokke som Cerruti så vil du være sikret en kvalitet som bare få merker kan matche, så investeringen din er i trygge hender når du velger Cerruti.