3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Citizen Promaster dameklokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter efter

Citizen Promaster serien er kjent for sin ekstra høye kvalitet og er serien hvor du ofte finner dykkerklokker og i noen tilfeller pilotklokker fra det japanske merket. Det er med andre ord snakk om et solid merke som i mange år har produsert noen av de mest pålitelige klokkene i verden og som dessuten har fått store priser verden rundt.
Uniwatches.no er autorisert forhandler og selger bare 100% autentisk Citizen Promaster dameklokker og FRI frakt på alle klokker
-13%
Leveringstid: 2-5 dager
2.549,00 NOK
2.199,00NOK
-9%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.999,00NOK
Umiwatches

Citizen Promaster dameklokker

Selv om du skulle kjøpe en klokker fra Citizen så er det hos Uniwatches ingen endringer i den garantien som selvfølgelig følger med. Kort sagt er det helt optimale forhold for deg som kunde å handle billig og fortsatt få den servicen du fortjener og kan være tjent med når du kjøper en ekte designerklokke som dem vi selger. Dessuten legger vi alltid vekt på å levere den billige Citizen dameklokken din så fort som mulig så derfor er leveringstiden vi opplyser ofte satt høyt for ikke å skuffe deg som kunde, hvis f.eks. klokken skal brukes som gave.