3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Daniel Wellington dameklokker

Velg nettopp nå mellom 4 ulike klokker
Sorter efter

Daniel Wellington vil mange i høyere grad betrakte som et kvinnemerke fremfor et herremerke. Selv om moten i nyere tid har endret seg så mye at man fra tid til annen ser menn i pels, så er det fortsatt noen merker som holder fast i de helt tradisjonelle tingene angående klærne, smykkene og klokkene deres, men for Daniel Wellington har denne delen smeltet sammen slik at de klokkene som faktisk er til menn også vil kunne brukes av kvinner og vice versa. På denne siden har vi samlet vårt nåværende utvalg av Daniel Wellington dameklokker og prøver som alltid å ha hele utvalget vist slik at du kan finne akkurat den modellen som er en hit her og nå.
-11%
Leveringstid: 3-6 dager
1.449,00 NOK
1.249,00NOK
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
1.299,00 NOK
1.199,00NOK
-9%
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Leveringstid: 3-6 dager
1.199,00 NOK
1.099,00NOK
-7%
Leveringstid: 3-6 dager
999,00 NOK
899,00NOK
Umiwatches

Daniel Wellington dameklokker

Hvis du ønsker å være moteriktig og skaffe deg en av de nyeste designerklokkene, da er Daniel Wellington sannsynligvis det helt rette motemerket å holde øye med. Det relativt nye merket har tatt motebransjen med storm, og det svenske merket er virkelig på alles lepper når det gjelder å diskutere hva som er en hit akkurat nå. Selvfølgelig har merket vært spesielt flinke til å markedsføre seg selv, men det bør på ingen måte ta æren fra den kule måten å designe klokkene på.

Selve designen er stort sett veldig uformell og avslappet. Det finnes andre merker som f.eks. Hugo Boss som har en klar businesslinje som gjør at klokkene der henvender seg mer til forretningsfolk og ikke på samme måten har denne avslappede stilen over seg. I de vakre Daniel Wellington dameklokker er det virkelig satt massivt fokus på at det skal være så lett som mulig og uten ekstra detaljer. Dermed er det vanskelig å finne krystaller eller kronograf på nettopp disse vakre klokkene til kvinner.