3.383klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Daniel Wellington herreklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

De fleste vil nok hevde at Daniel Wellington ikke er blant de mest maskuline klokkene, hvilket kan være vanskelig å motsi. På den andre siden så har de fortsatt en virkelig smart og avslappende stil som ikke mange merker i verden kan prestere. Det finnes mange forskjellige merker som har prøvd seg på en noe lignende design, men det er få som har klart å skape den suksessen som man ser med Daniel Wellington herreklokker. Det ultrakorte svaret på denne suksessen kan umiddelbart finnes i merkets bemerkelsesverdig gode måte å markedsføre seg på. Her kan ikke mange andre følge med.
-17%
Leveringstid: 3-6 dager
1.299,00 NOK
1.099,00NOK
Umiwatches

Daniel Wellington herreklokker

Når du velger en av de mange Daniel Wellington herreklokker, så bemerk gjerne de helt unike urskivene hvor du vil kunne ane den omvendte D’en i DW logoen. Det er vi hos Uniwatches spesielt betatt av ettersom vi på flere måter anser det som merkets perfekte måte å vise sin kant og evne til å skille seg ut på. Det er nok mange som rett og slett anser en klokke som noe som kan vise deg den tiden, men for Daniel Wellington er det mye mer i det. Det svenske merket står for en helt særlig livsstil som er veldig i vekst i samfunnet, og som samtidig er veldig avslappende og behagelig.

Blant de fine herreklokkene fra Daniel Wellington finner du ikke de største urskivene i bransjen. Faktisk kan merket antakelig betegnes som et av de minste merkene innenfor klokker hvor man vanligvis bare ser en urskive i størrelsen 40 mm, hvor det vanligste for herreklokker er enten 42 mm eller 44 mm på urskiven. På den andre siden har valget av den lille urskiven også understreket hvor merket vil, og hvilke punkter som blir vektlagt når det designes for harde livet.