3.385klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Daniel Wellington Klokker

Velg nettopp nå mellom 5 ulike klokker
Sorter efter

Det er ingen andre merker i nyere tid som er mere kul enn Daniel Wellington. Det svenske merket har kort sagt tatt folk med storm og truffet en gullåre av dimensjoner. De vakre Daniel Wellington klokkene er et skoleeksempel på at tonnevis av detaljer og funksjoner ikke alltid er saken når vi snakker om designerklokker. Gant har tidligere forsøkt en serie som armbåndsur, men ingen har vært i stand til å gi det samme som de vakre klokker fra Daniel Wellington. DW er enkle og stilige klokker som tar klokkene tilbake hva de var i tidenes morgen.
Uniwatches er offisiell og autorisert forhandler av Daniel Wellington og har bare 100% originale Daniel Wellington klokker og GRATIS frakt
-17%
Leveringstid: 3-6 dager
1.299,00 NOK
1.099,00NOK
-11%
Leveringstid: 3-6 dager
1.449,00 NOK
1.249,00NOK
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
1.299,00 NOK
1.199,00NOK
-9%
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Leveringstid: 3-6 dager
1.199,00 NOK
1.099,00NOK
-7%
Leveringstid: 3-6 dager
999,00 NOK
899,00NOK
Umiwatches

Daniel Wellington klokker

Når man kjøper en klokke, forventer de fleste at de skal ha mest mulig klokke for pengene, men for Daniel Wellington er det ikke nødvendigvis tilfellet. I første omgang har man for det meste designet noen virkelig enkle og rene moteklokker, hvor man har utviklet klokkene i en slik stil at det mer eller mindre bare er tiden som vises og dermed ikke datofunksjon, stoppeklokkefunksjon m.m. Foruten de grunnleggende funksjonene i selve klokken så leveres klokkene også med en enkel natorem som innenfor alt som heter rem og lenke ikke kan gjøres billigere enn med en natorem.

Nettopp denne stilen har utvilsomt gavnet det populære svenske merket som dermed har skapt en stil som appellerer spesielt til den yngre målgruppen mellom 20 og 35 år som den primære. Den enkle stilen i klokkene har også medført at prisene på nesten alle klokker er i den nedre enden. Selv om det finnes Daniel Wellington klokker over den magiske grensen på 1000 NOK, så er gjennomsnittet fortsatt et stykke fra de ca. 1500 kronene som dermed plasserer DW i den litt lavere enden enn man vanligvis ser i urbransjen.

Hvert merke har sine egne kjennetegn som skiller klokkene fra andre, og for Daniel Wellington bør særlig den unike logoen fremheves. Som man kan se på urskiven, har man valgt å vende D'en, noe som vi hos Uniwatches mener gir en Daniel Wellington klokke mere kant og på mange måter skaper litt ekstra blikkfang når man har den på seg. I tillegg er de vakre nato-remmene, som klokkene produseres med, alltid lette å utskifte, så derfor kan du velge å skaffe deg flere forskjellige remmer og dermed skifte alt avhengig av hvordan klesstilen din er satt sammen den pågjeldende dagen.