3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Diesel Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter efter

Alle merker finner alltid sitt eget domene, hva de ønsker å være kjent for, og Diesel er intet unntak, ettersom du her ofte finner spesielt store klokker til kvinner. Generelt antar man at 48 mm er betegnelsen "store klokker", men hos kvinner vil selv 42 mm fylle godt på armen, og her har Diesel vanligvis noen fine muligheter som bør kunne oppfylle en kvinnes behov og krav.
-17%
Leveringstid: 2-5 dager
1.999,00 NOK
1.649,00NOK
-17%
Leveringstid: 3-6 dager
1.299,00 NOK
1.099,00NOK
-3%
Leveringstid: 2-5 dager
1.549,00 NOK
1.499,00NOK
Umiwatches

Diesel dameklokker

Hvis du er på jakt etter små og tynne klokker til kvinner, da er Diesel på ingen måte den kategorien du skal lete i. Det er mange andre og ikke minst bedre kvalifiserte merker som vil kunne prestere dette, men for Diesel handler det i stedet om relativt store klokker til kvinner som fyller betraktelig mere enn gjennomsnittet. Det betyr også at mange av disse også vil kunne bli båret av menn hvis det er ønskelig.

Hos Diesel fokuserer man mye mer på design enn på funksjonene i klokken, så derfor er klokkene sjelden fylt med detaljerte funksjoner som kan det ene og det andre. I stedet velger man ofte å tenke på årstidens farger og måten som klokken skal se ut i størrelse og form for å kunne være med på tidens trender.