3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Ferrari Klokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

Hos Uniwatches kan du alltid finne noen av de klassiske merkene innen klokker, men vi selger også litt mer unike merker som f.eks. de smarte Ferrari klokkene eller Scuderia Ferrari som merket også kalles. Dette merket er kjent for sine herreklokker som alltid leverer ytterst maskuline klokker, noe som selvfølgelig passer bra til merkets historie innen motorsport, som er en klar mannspreget verden. Legg merke til at du innen Ferrari klokker har et merke som produserer langt flere svarte klokker enn sammenlignet med stort sett alle andre merker i bransjen, og som i sin tur bidrar til å gjøre merket mer maskulint.
Leveringstid: 2-5 dager
1.749,00NOK
Umiwatches

Ferrari klokker

Merket Ferrari fra Nord-Italia har gjennom årene utviklet seg til et av verdens største brands, og man bruker ofte det fine merket som en metafor, når en skal forsøke å beskrive den beste kvaliteten innen en sjanger en kanskje ikke kjenner så godt. Ferrari har klart å skape et brand så stort at det i løpet av årene er åpnet et hav av butikker over hele verden, som nå selger alt fra caps til klokker fra det kjente merket. Dessuten er det få merker som har klart å få en bedre gjenkjennelighet enn de flotte Ferrari klokker ettersom man ofte ser fargene rød, svart og gul presentert i klokkene, som er de 3 samme fargene som du ofte ser bilerne produsert med. Gjennomført som alltid når det kommer til Ferrari!

Kvaliteten på disse armbåndsurene fra Ferrari er absolutt ikke til å ta feil av, og her fører man igjen samme tråd videre, slik man kjenner det fra bilenes verden. Det er også et merke der designen bærer preg av en sporty design som igjen er i tråd med hovedforretningen som stammer fra motorsport og ikke minst Formel 1, der Ferrari i mange år har bidratt til å prege den absolutte toppen.