3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Haemmer Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 5 ulike klokker
Sorter efter

Legg merke til ved det tyske merket at herreklokkene fra Haemmer ofte har 2-3 farger på klokkene - ofte med en helt unik og frisk indekseringsfarge som gjør tiden lett å se på lang avstand. Prismessig betaler du for tysk grundighet, som tyskerne, fremfor noen, er kjent for. Med andre ord får du veldig mye klokke til rimelige priser hvis du velger en herreklokke fra mektige Haemmer.
Uniwatches er offisiell og autorisert forhandler av Haemmer herreklokker og har alene originale armbåndsur med Gratis frakt
-9%
Leveringstid: 2-5 dager
4.049,00 NOK
3.649,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
1.649,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
1.649,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
4.399,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
4.699,00NOK
Umiwatches

Haemmer herreklokker

I Haemmer klokker å det verdt at legge merke at selv om klokkene er såkalt oversized og veldig brede, er de hverken klumpete eller overdrevent tunge. Haemmer har funnet en gyllen middelvei som absolutt gjør disse klokkene veldig unike og ikke noe som ligner på andre merker i det hele tatt. Med en herreklokke fra disse tyskerne, får du en klokke som vil skape misunnende blikk, og du vil på ingen måte ha en klokke som minner om dem du ser hver dag.

Verdt å bemerke er også at klokkene ikke er overdengt med funksjoner og detaljer, men fremstår stilrene og unike. Legg også merke til at selve indekseringen på urskiven ofte er veldig forskjellig fra klokke til klokke hos Haemmer. Noen klokker har bare indekseringsstreker, mens andre har de like tallene etc., noe som bidrar til å gjøre hver klokke unik.