3.385klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Hugo Boss Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter efter

Det var en tid da Hugo Boss bare var klokker for menn, men som så mange andre merker har man fra Hugo Boss sin side vært nødt til å tenke kreativt og komme opp med noe nytt så man kan øke omsetningen og nå ut til et bredere publikum. Det er der kvinnene og deres behov spilte en nøkkelrolle for Hugo Boss som nå også leverer en rekke sterke feminine kolleksjoner. Hvis du velger Hugo Boss som din neste klokke, så får du mulighet for å velge mellom noen av de absolutt fineste klokkene til kvinner når det dreier seg om moteklokker. En måte man kan se det på er særlig merkets valg av lærrem og stållenke som på hver sin måte bidrar til å fremheve det stilfulle og fine i klokkene i motsetning til hva andre merker kan.
Uniwatches har selvfølgelig bare 100% originale Hugo Boss dameklokker. Kjøp trygt og sikkert ved Norges største nettbutikk og få FRI frakt
-27%
Leveringstid: 2-5 dager
1.899,00 NOK
1.399,00NOK
-10%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.999,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.249,00NOK
Umiwatches

Hugo Boss dameklokker

Hvis du velger en dameklokke fra Hugo Boss, så kan du ofte velge mellom flere forskjellige farger urskiver av hver enkelt modell. Felles for dem alle er at det alltid er lagt vekt på det stilfulle, enkle og nøytrale, så det fungerer like mye som et smykke til den ekte kvinnen som liker å gå opp i utseendet sitt og fokuserer på det rette merket.

Det helt store nøkkelordet blant de mange dameklokkene fra Hugo Boss vil alltid være det feminine, enkle og diskrete. Det er alltid et sentralt ord som går igjen, og som man tydelig ser på formen av klokkene. De fleste andre merkene velger runde og store urskiver, men hos Hugo Boss designer man ofte smale og små klokker som skaper det stilfulle og eksklusive som kvinner elsker.