24 TIMERS SALG - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE CHRIS COPENHAGEN KLOKKER - BRUK KODEN "CHRIS" VED BESTILLING
4.570klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Invicta Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter etter

Det finnes bare noen merker som er bedre enn andre til å designe herreklokker og fokusere på den riktige mannen. Invicta går så avgjort hele veien i de fantastiske Invicta herreklokkene, som uten sammenligning kaller den riktige mannen frem i deg. Det er nemlig et merke der du kan oppleve spesielle kjeder ved kronen. Voldsomme og store klokker som fyller på armen og ikke minst lekre egenskaper som f.eks. kronograf som pryder de store urskivene på sin helt egen måte. Invicta klokker til menn er kvalitetsklokker til billige priser, og hvor du kan få et merke som bare få bærer på armen.
-44%
Leveringstid: 3-6 dager
4.949,00 NOK
2.749,00NOK
Umiwatches

Invicta herreklokker

Hos Uniwatches synes vi det generelt er for mange merker i urbransjen. Vi mener derfor det kan være bra for et merke å definere seg selv og dermed finne ut om man vil fokusere på herre- eller dameklokker. Invicta har etter vår mening tatt et riktig valg ved å velge sin helt egen stil som i høy grad henvender seg til menn. Denne stilen er ikke til å ta feil av og gjør at gjenkjennelighetseffekten er mye større for en Invicta herreklokke enn den er for mange andre merker i urbransjen.