BLACK FRIDAY - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE KLOKKER - BRUK KODEN "BLACK" VED BESTILLING - SKYND DEG
4.780klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Junkers Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter etter

Herreklokkene fra Junkers er deres absolutte største fokus. Som det også fremgår av størrelsen på utvalget, er det flest til menn. Vi synes de klassiske fargene kombinert med grundig håndverk gjør Junkers til et merke som skiller seg positivt ut. Klokkene har flere forskjellige typer urverk, så husk å nærlese beskrivelsen, så du får akkurat det du leter etter i klokken og designen tilsammen. Enkel i uttrykket, men strålende i design og gjennomføring. Med et par tiårs erfaring er Junkers et merke man kan stole på, hvis man leter etter kvalitet i alle prisklasser.
Uniwatches er offisiell og autorisert forhandler av Junkers - du vil derfor finne hele utvalget og den beste servicen
-17%
Leveringstid: 1-3 dager
2.199,00 NOK
1.799,00NOK
-14%
Leveringstid: 1-3 dager
4.699,00 NOK
4.049,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
3.149,00NOK
Umiwatches

Junkers Herreklokker

Med Junkers historie tilbake til slutten av 1800-tallet, hvor grunnleggeren Hugo Junkers begynte å produsere pålitelige og anerkjente fly, må man virkelig konkludere at mange av tankene mht. stabilitet, sikkerhet og godt håndverk har blitt ført med over i designene av klokkene. Med en Junkers klokke får du dermed en unik historie som spenner bredere enn bare klokker, samtidig med at Junkers nå finnes i tredje århundre på rad. Det er bemerkelsesverdig, flott og et tegn på kvalitet.

Denne enestående historien bak merket gjør disse Junkers herreklokker til noe ekstraordinært og det er absolutt ikke mange konkurrenter som kan skryte av å ha en lignende historie. Med tyske røtter mestrer merket mange fasetter i klokkene, som det brede publikum uansett kjønn og alder setter veldig stor pris på. Spar turen til urmakeren og få gratis frakt og kjøp klokke hos en autorisert forhandler, nemlig oss. Vi er stolte over å være autorisert forhandler av Junkers.