BLACK FRIDAY - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE KLOKKER - BRUK KODEN "BLACK" VED BESTILLING - SKYND DEG
4.780klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Junkers Klokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter etter

Selv om merket Junkers, som opprinnelig er tysk, kan dateres helt tilbake til 1800-tallet, har Junkers faktisk bare produsert klokker siden 1997. Så i urhistorien er dette et ganske nytt og veldig unikt merke. Tyske røtter gir en klassisk og funklende design, som sammen med bl.a. automatisk urverk eller et sveitsisk urverk bidrar til å gjøre klokkene til noe som en design- og kvalitetsforbruker leter etter med lengsel. Prisnivået er svært blandet, så vi er sikker på at du kan finne noe også etter din smak.
Uniwatches.no er en offisiell forhandler av Junkers - din sikkerhet for den beste service.
-17%
Leveringstid: 1-3 dager
2.199,00 NOK
1.799,00NOK
-14%
Leveringstid: 1-3 dager
4.699,00 NOK
4.049,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
3.149,00NOK
Umiwatches

Junkers klokker

Klokkene er laget av unike materialer – heriblant bl.a. allergivennlige materialer i form av titaniumurkasser, som gjør det enkelt for dem med disse genene å finne det helt rette merket i form av Junkers. Med andre ord setter de en ære i å produsere et produkt som på alle måter tar hensyn til miljø- og allergivennlige hensyn slik at du får den "rene" varen – et kvalitetsprodukt fra innerst til ytterst som resultat.

Verd å legge merke til er også det faktum at nesten alle Junkers klokker- enten det er til dame eller herre, som oftest er med lær- eller kalveskinnsrem for å gi klokkene en rå og trendy look, som alltid er populært. Er du ute etter klokker med lenke, finner du bare et begrenset utvalg fra Junkers her. De har valgt å legge fokus på rem-klokkene fordi de føler at det matcher klokkenes design og farger best mulig – og vi er helt enige.

Ettersom Junkers er av tysk opprinnelse, får du den velkjente, tyske kvaliteten og presisjonen. Tyskerne er om noen kjent for fine design og bruk av kvalitetsmaterialer – og Junkers er intet unntak fra denne regelen. Hertil kan man legge de pussige og gjennomtenkte detaljene – f.eks. tallindekseringen på urskiven i en skrifttype som uansett farge gjør det enkelt å avlese tiden, hvis man skulle være i tvil om hvor tallene ellers normalt sitter.