24 TIMERS SALG - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE CHRIS COPENHAGEN KLOKKER - BRUK KODEN "CHRIS" VED BESTILLING
4.570klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Komono Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 7 ulike klokker
Sorter etter

De vakre Komono dameklokkene angis alltid til gode lave priser der alle kan delta. Det er ikke mange merker som kan presentere samme kvalitet som Komono og til og med selge den til så lave priser. De fine klokkene er både veldig små og feminine, men du kan også velge mellom modeller som fyller mer på armen – en trend vi ser mer og mer innenfor klokker til kvinner. Komono er ofte å finne i mange klesbutikker rundt om i verden og blir brukt som et perfekt supplement til klesstilen din, noe som gjør at klokkene ofte kommer i mange forskjellige farger og nyanser, så det dermed er noe som passer for enhver smak, og til enhver farge og stil.
Leveringstid: 1-3 dager
499,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
749,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
749,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
549,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
549,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
399,00NOK
Leveringstid: 1-3 dager
549,00NOK
Umiwatches

Komono dameklokker

Når du kjøper klokker hos Uniwatches, får du alltid levert klokkene med minimum 2 års garanti i henhold til lovgivningen, men når du kjøper en klokke med et enkelt quartzurverk, som f.eks. tilfellet er med Komono, så kan en klokke faktisk holde evig, hvis du ellers gir den den riktige pleien. Denne typen urverk, som du finner i de smarte dameklokkene fra Komono, er så driftssikre-at det stort sett bare er batteriet som må byttes med års mellomrom. Klokken bør derfor ikke avvike mye mer enn pluss/minus 30 sekunder om måneden med denne typen urverk, så du er garantert en moteklokke som samtidig gir deg trygghet i forhold til tiden og til prisen som ikke kan være lavere for ekte designerklokker.