3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Luminox Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter efter

Hvis du trenger en riktig dykkerklokke, da er Luminox så avgjort det riktige valget. Det er stort sett det eneste merket som fremstiller ekte dykkerklokker til kvinner hvor det virkelig er fokus på detaljene. Det finnes andre merker som kan brukes, men ikke noen som når opp til Luminox´kvalitet. Når du velger en dameklokke fra Luminox, så vil du alltid bare kunne velge mellom det som for kvinner er store klokker. Dette betyr ikke at urskiven som for andre store klokker er over 48 mm, men bare at selve urskiven fyller ekstraordinært mye på armen. Dessuten gir størrelsen på klokken en tydelig sporty design, så søker du etter sportsklokker, da er Luminox et glimrende valg.
På Uniwatches.no er du garantert ekte klokker. Vi er den offisielle forhandler av Luminox og dermed har 2 års internasjonal garanti
-11%
Leveringstid: 2-5 dager
2.949,00 NOK
2.599,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.499,00NOK
Umiwatches

Luminox dameklokker

Det amerikanske merke fra 1989 har bare designet armbåndsur til kvinner i noen få år. For ethvert annet merke handler det om tid der man utvider kjennskapet til merket, så nettopp derfor blev det satt en ny milepel for Luminox når klokker til kvinner også ble en del av den samlede kolleksjonen.

Et særlig kjennetegn ved Luminox dameklokker er merkets design av hvite klokker som avgjort har en tydelig moderne design og fremstår ekstra feminint, men selv om disse klokkene er godkjent til 20 ATM og dermed offisielt betraktet som en dykkerklokke, så anbefaler vi ikke å bruke dem til dykking ettersom en hvit klokkerem veldig lett kan se slitt ut i kontakt med vann.