Unngå stress - kjøp julegavene i god tid. HUSK GRATIS frakt på alle klokker og 90 dagers returrett så vi bytter langt inn på nyåret
4.572klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Marc Jacobs Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter etter

Når du velger klokker fra Marc Jacobs, får du mulighet for å velge mellom en rekke forskjellige kategorier så hva enten det er svarte klokker eller blot mote klokker generelt, så er det amerikanske designmerket klar med noen virkelig fantastiske klokker. Dessuten er det et merke der du ofte finner klokker av gull, hvor klokken selvfølgelig ikke er laget av massivt gull, ettersom den vil være for tung, men hvor klokkene har fått et elegant gullbeleggning omkring den rustfrie stållenken.
På vår online butikk med klokker, Uniwatches, har vi bare 100% originale Marc Jacobs dameklokker og tilbyr GRATIS levering på alt
-18%
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Leveringstid: 3-6 dager
2.399,00 NOK
1.999,00NOK
-18%
Leveringstid: 3-6 dager
2.399,00 NOK
1.999,00NOK
Umiwatches

Marc Jacobs dameklokker

Blant de vakre klokkene til kvinner finner man ofte et bredt utvalg av klokker med gull. Hele gullklokkens entré på den store motescenen er i høy grad Marc Jacobs fortjeneste, og det amerikanske merket er også det merket som har klart å bringe de rosegullbelagte klokkene frem i motebildet.

Den amerikanske designeren som naturlig nok legger navn til merket selv har gått i en veldig fin skole innenfor mote. Marc Jacobs var således kreativ designer hos ingen ringere enn Louis Vuitton fra 1997 og frem til 2013, og derfor er det ingen tilfeldighet at Marc Jacobs i dag fremstår som en av de mest populære merkene hos din lokale urforhandler.