Unngå stress - kjøp julegavene i god tid. HUSK GRATIS frakt på alle klokker og 90 dagers returrett så vi bytter langt inn på nyåret
4.572klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Marc Jacobs Klokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter etter

Marc Jacobs klokker er alltid fra den nyeste moten og klokkene har utviklet seg til å være et av de mest interessante merkene innenfor bransjen. Marc Jacobs er ofte designet til kvinner, alltid fulle av stil og har mange ganger et provokerende look. MJ by Marc Jacobs har virkelig inntatt den store scenen og fremstår i dag som den kanskje mest lysende stjernen av dem alle på den internasjonale motescenen. Det er med andre ord neppe et mer populært merke i motebransjen akkurat nå.
Uniwatches har bare 100% ekte klokker og således også Marc by Marc Jacobs. FRI frakt ved Norges beste shop
-18%
1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Leveringstid: 3-6 dager
2.399,00 NOK
1.999,00NOK
-18%
Leveringstid: 3-6 dager
2.399,00 NOK
1.999,00NOK
Umiwatches

Marc Jacobs klokker

Marc Jacobs er den nye gutten i klassen som ikke har vært i motebransjen i likeså mange år som de fleste andre urmerker som du finner på siden, men Marc Jacobs har med sin helt egen provokerende stil formådd å skape sitt navn i Skandinavia og oppfattes i dag som et eksklusivt motemerke som ikke finnes så mange steder.

Marc Jacobs klokker rommer en full pakke av detaljer og man vet aldrig hva designerne bak Marc Jacobs klokkene kan finne på, men man kan være sikker på at samtlige offisielle klokker fra Marc Jacobs har blitt designet med sitt helt unike preg som rammer rett ned i primært kvinnenes hjerter.

Marc Jacobs kolleksjonen er ofte ganske liten ettersom man ønsker dette eksklusive snitter over klokkene. På den andre siden betyr det også at man gjerne bruker ekstra tid på å finne frem til det helt riktige designet slik at forbrukeren i siste enden kan bære sine klokker fra Marc Jacobs med stolthet. Marc Jacobs er dessuten et av de få merkene som kombinerer klokker med smykker så av og til kan du finne elegante halskjeder hvor en liten klokke er gjemt diskret inne i det vedhenget som finnes i halskjeden, noe som er et åpenlyst eksempel på Marc Jacobs’ evne til å tenke innovativt.