3.383klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Mondaine Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 7 ulike klokker
Sorter efter

Mondaine er kjent for deres klassiske design og gode kvalitet. Dessuten er Mondaine herreklokker veldig populære ettersom det er noe for enhver pengepung. Det sveitsiske urmerket vant i sin tid kampen og æren med å tilføre de norske togstasjonene et ekstra piff, og i dag gjenkjenner de fleste nordmenn den vakre designen fra Mondaine. Merket har dessuten gjennom årene designet klokker til de sveitsiske togstasjonene så når du neste gang er i alpelandet så hold øye på togstasjoner i byer som Zürich, Lugano og Genevé. Når du av og til møtes 'ved klokken' på en stasjon, er det helt sikkert ved en Mondaine klokke. Klokken er sveitsisk produsert og derfor garanti for absolutt høyeste kvalitet og presisjon. Klokkene er veldig stilrene og klassiske og leveres i forskjellige størrelser så det er noe for enhver smak. For en sveitsisk produsert klokke ligger Mondaine i den billige enden, uten at det har gått ut over kvaliteten.
Uniwatches er offisiell forhandler av Mondaine og har bare 100% originale armbåndsur. Kjøp med GRATIS frakt på Uniwatches.no
-24%
Leveringstid: 2-5 dager
3.299,00 NOK
2.499,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
1.999,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
1.999,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.199,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.499,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00NOK
Leveringstid: 2-5 dager
3.299,00NOK
Umiwatches

Mondaine herreklokker

Gjenkjenner du designen på urskiven, er det fordi klokkene har pyntet på de danske togstasjonene i mange år, fordi det nettopp var Mondaine som på den flotteste måten fikk oppgaven med å opplyse passasjerene om hva klokken var. Foruten dette er det sveitsiske merket verdenskjent for sin presisjon i urverk, design og holdbarhet ved riktig pleie. Det går aldri galt med en sveitserklokke - det er fakta.

Mondaines popularitet er i de senere årene i vekst ettersom deres flotte stil både matcher mange menn og kvinners ønsker til en klokke. Klassisk i design og farger og med primært ønske om bare å kunne se hva klokken faktisk er. I tillegg gjør den sveitsiske presisjonen at klokken er solid og gedigen, og denne kombinasjonen har gjort Mondaine populær over hele verden.