3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Perigaum Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

Perigaum er kjent for kvalitetsklokker med klassisk automatikk urverk som er den "riktige" formen for urverk der du kan se urverket arbeide inne i klokken, og det hører til et av varemerkene for Perigaum. De flotte Perigaum dameklokker er dessuten levert til ytterst rimelige priser så vil du gjøre en bra handel, bør du overveie en av de smarte Perigaum dameklokkene. Modellene fra Perigaum er veldig forskjellige og unike, og det er derfor lettere å finne sin egen favoritt blant disse klokkene. Noen av klokkene har dessuten krystaller rundt klokken eller urskiven for å markere det feminine og grasiøse i klokkene. Klokkene er dessuten med de klassiske fargene som aldri går av mote - svart, hvit og sølv. En stilstudie i hva man kan fremstille i klassiske farger er disse klokkene et fantastisk eksempel på.
Uniwatches.no er din og autorisert forhandler av Perigaum. Du kjøper derfor med 2 års internasjonal garanti. Gratis frakt på alle klokker
-17%
Leveringstid: 2-5 dager
1.299,00 NOK
1.099,00NOK
Umiwatches

Perigaum dameklokker

Enten du er tilhenger av brede og ungdommelig urskiver, eller de mere feminine og tynne, har Perigaum laget klokker til stor begeistring for alle kvinner. Det er nemlig både tynne og mere trendy og brede klokker i kolleksjonen som tilbyr et bredt utvalg uansett dine ønsker til en klokke. Med tysk grundighet og design er det ikke gått på kompromiss med kvalitet og pris - det skal være 100% i orden og til rimelige priser.

Hva enten du liker lenke eller rem, er det også noe for enhver smak fra de populære tyskerne fra Perigaum. Det automatiske urverket bidrar til å gjøre Perigaum til en unik aktør i ur-bransjen, ettersom de er utrolig flinke til akkurat dette. Dette kombinert med vakre design i farger alle liker, gjør at man får en helstøpt og gjennomtenkt klokke som utstråler tysk stil og eleganse.