3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Perigaum Klokker

Velg nettopp nå mellom 6 ulike klokker
Sorter efter

Perigaum er et tysk merke som tok sin begynnelse i 2001, og dermed har merket allerede mange år på baken. Tyskland er som bekjent kjent for sin enorme grundighet i alt hva de gjør, og nettopp denne grundigheten ser man tydelig i de flotte Perigaum klokkene som både med kvalitet og design er fullt ut på høyde med de mere kjente merkene innenfor designerklokker. Perigaum armbåndsur rommer litt av begge deler, noe som betyr at du i Perigaum kolleksjonen finner klokker på de fleste prisnivåene. Dessuten er Perigaum klokker kjent for sin helt særlige sammensetting av urverket, noe som gir ytterst unike og kompliserte urverk som er sjeldent sett. Perigaum er tysk kvalitet, der hovedessensen er en smart lukning på klokkene som gjør lærremmene penere lenger. I tillegg har Perigaum tilføyd automatisk urverk i de fleste klokkene, så du ikke trenger å tenke på å skifte batteri og er sikret et ordentlig håndverk. I tillegg er omkostningene holdt nede, slik at du kan skaffe deg en Perigaum klokke til priser hvor alle kan delta. Med andre ord får du god valuta for pengene i denne kategorien.
Uniwatches utpekt som offisiell og autorisert forhandler av Perigaum, som er din garanti for autentisitet. Kjøp nå med Gratis frakt
-36%
Leveringstid: 2-5 dager
2.749,00 NOK
1.749,00NOK
-35%
Leveringstid: 2-5 dager
2.299,00 NOK
1.499,00NOK
-28%
Leveringstid: 2-5 dager
3.099,00 NOK
2.199,00NOK
-20%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.749,00NOK
-20%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.749,00NOK
-17%
Leveringstid: 2-5 dager
1.299,00 NOK
1.099,00NOK
Umiwatches

Perigaum klokker

Vi er veldig stolte over å selge det tyske merket Perigaum som på mange måter klarer å fylle ut med flere brikker i det store puslespillet som vi har lagt med alle de forskjellige merkene som vi har i sortimentet vårt.

Det er etterhvert vanskelig å skille seg ut fra mengden av klokker ettersom det finnes så utrolig mange merker på markedet, så derfor har hvert enkelt merke bruk for noe ganske særlig for å kunne tilfredsstille de mange forbrukerne med noe helt nytt og særlig. Nettopp det har de smarte Perigaum klokkene formådd å gjøre i form av særlig automatikk klokkene som leveres i en kjempeflott design som tar deg tilbake i tiden i form av romersk indeksering og mye mere. Dessuten blir flere av automatikk klokkene fra Perigaum levert med datofunksjon som viser både dag, dato og måned, noe som er en sjeldenhet i ur-bransjen.

Perigaum klokker er dessuten armbåndsur til menn og kvinner. Det finnes en rekke merker som stort sett eller bare designer til ett kjønn, men når du handler Perigaum armbåndsur, får du høy kvalitet til begge kjønn. Har du ikke allerede prøvd det tyske merket, er tiden inne til å forkjæle deg selv med en av de elegante Perigaum klokkene, og husk at du i vanlig stil får 2 års reklamasjonsrett på klokken, men med en kvalitetsklokke som Perigaum kan lage dem da vil du kunne ha den resten av livet med den riktige pleien.