Unngå stress - kjøp julegavene i god tid. HUSK GRATIS frakt på alle klokker og 90 dagers returrett så vi bytter langt inn på nyåret
4.572klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Puma Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter etter

De vakre dameklokkene fra Puma er ofte med en flott rem som matcher resten av klokken perfekt. Akkurat som med herreklokkene får du virkelig mye for pengene ved å velge en av disse klokkene. Det er sporty og trendy design, fine materialer og en smart look som sammen skaper disse stilige og veldig elegante klokkene, som ofte appellerer til den yngre generasjonen. Puma er et merke som skiller seg ut på mange måter. Utover å være kjempeflinke til å lage bl.a. sportsklær og sportsartikler, kommer de hele veien rundt ved også å produsere klokker. Du kan derfor fullføre stilen din med også å velge en klokke og på den måten fullt ut vise kjærligheten din til de tyske gigantene. Du er samtidig med på moten og får en moderne og bred klokke som signaliserer sport og trender.
Uniwatches har bare 100% originale Puma dameklokker og det er GRATIS frakt på alle feminine klokker fra Puma
Leveringstid: 1-3 dager
1.049,00NOK
Umiwatches

Puma dameklokker

Legg spesielt merke til at det er den ene av de to Dassler-brødrene, Rudolph, som startet Puma, hvorimot bror Adolf, eller Adi, etablerte Adidas. Med andre ord er det snakk om godt tysk håndverk, slik vi kjenner det fra det øvrige sortimentet, som alltid er 100% i orden. Klokkene er intet unntak, ettersom noen av de beste designerne fra merket har designet disse klokkene. Klokkene setter dessuten et trendy og moderne preg på personligheten og stilen din.

Dameklokkene strutter av mote og stil, men er også krydret med vakre detaljer på klokken og urskiven. Det er fokus på alt, og det kommer veldig godt til uttrykk, ettersom hver klokke er helt unik i farge, design og funksjoner. I tillegg er klokkene i denne kategorien ofte ganske brede av feminin standard å være, noe som fremhever det ungdommelige og smarte i klokkene og i deg. Med andre ord, vil du være med på moten så ta en titt på disse vakre og trendy klokkene.