3.385klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Puma Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

Mulighetene i Pumas kolleksjon av herreklokker er mange. De utstråler stil og gir mye klokke for pengene, selv om klokkene ligger i den billige enden rent prismessig. Det er kjælt for utseendet og detaljene og det gjør alle klokkene veldig unike. Med tyskerne bak roret er man alltid sikret god kvalitet uansett hvilken type vare man kjøper. De billige herreklokkene du finner her, er så lenge lageret rekker. Derfor kan du gjøre et veldig bra kupp ved å finne favoritten din blant en av disse klokkene. Klokkene er veldig sporty og fremhever derfor det ungdommelige i deg, også overfor omverdenen. Tysk kvalitet trenger ikke å koste en formue, ettersom prisene på disse billige klokkene er noen der alle kan delta.
Uniwatches har bare 100% originale Puma herreklokker og det er GRATIS og RASK frakt på alle klokker fra Puma
-49%
Leveringstid: 2-5 dager
1.999,00 NOK
999,00NOK
Umiwatches

Puma herreklokker

Puma er et av de største sportsmerkene i verden, og det er absolutt ikke uten grunn. En god kombinasjon av god markedsføring sammen med gedigne, velgjennomtenkte og velproduserte produkter gjør merket evig populært uansett hvor du ferdes. Med en klokke viser du dine nærmeste at favoritten din er en av pumaløvens armbåndsur.

Broren til Rudolph Dassler, som startet Puma, er hovedmannen bak Adidas. På denne måten må man si at Dasslerbrødrene har et gigantisk domisil de siste tiårene med hensyn til deres inntreden i sportsverdenen med virkelig gode produkter til gode priser. Det er tysk kvalitet når det er aller best. Vi er sikker på at du ikke vil angre på kjøpet av en av de flotte klokkene fra kolleksjonen.