3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Puma Klokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

Puma er fra det smarte sportsmerket i frisk og ungdommelig design. Puma er alltid meget enkle klokker og har i høy grad et sporty design. Puma hører til kategorien av klokker som ikke koster alverden, men hvor du allikevel får en rekke klassiske egenskaper i klokken. Én ting er sikkert: Når du leter etter klokker av dette merket, får du sporty klokker til en virkelig god pris. Som den andre delen av Dasslar-brødrene etablerte Rudolph Puma som virkelig har blitt et verdensomspennende merke som produserer mange forskjellige typer varer innenfor moteindustrien. Ut over klokker kan blant annet nevnes sko, fotballstøvler, (sports)klær og sportsartikler. Klokkene er, foruten å være i den sporty avdelingen, kjennetegnet ved ofte å være laget i lettvektsmaterialer i den billige enden. På denne måten får du mye for pengene i et armbåndsur af dette merket.
Uniwatches er din ur-forhandler av Puma og selger kun 100% offisielle klokker og GRATIS frakt på alle sportsklokker fra Puma
-49%
Leveringstid: 2-5 dager
1.999,00 NOK
999,00NOK
Umiwatches

Puma klokker

Puma klokkene er skoleeksemplet på hvordan man utnytter merket sitt best mulig ettersom Puma i mange år har stått bak et hav av kolleksjoner innenfor sportens verden og derfor naturligvis har behov for også å ha en kolleksjon av Puma klokker som viser den synergien som det er mellom de klokkene som man designer og det som merket til en står for.

Puma har stor andel i den enestående broderhistorien som ligger bak grunnleggelsen av Puma. Det var med andre ord broren til den personen som grunnla Adidas som etter uoverensstemmelser valgte å starte Puma og som nå i dag betyr at begge merker ligger i den absolutte toppen innenfor sportens verden.

De friske Puma klokkene bærer naturligvis preg av det sportslige og inneholder ofte mange funksjoner som du kan bruke til f.eks. å forbedre løpet ditt eller annen form for sport hvor tidtagning er et element. Puma armbåndsur er dessuten bra klokker til fritid; de er veldig enkle i designet og et perfekt match hvis du fra før har noen klær eller kaskett med Puma.