3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Rothenschild Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter efter

Rothenschild er kjent for sin allsidige måte å designe klokker. Når man ser de flotte Rothenschild herreklokkene da er man ikke i tvil om at det er et merke som rekker hele veien rundt, som alltid leverer høy kvalitet ut fra tysk grundighet og ikke minst presisjon. Alt i alt kan du alltid være sikker på at med Rothenschild herreklokker får du mye for pengene ettersom merket ikke hører til blant de mest kjente, men som alltid leverer et veldig bra resultat. Herreklokkene fra Rothenschild er ofte kjennetegnet ved en bred og derfor svært maskulin urskive, som er veldig trendy og ungdommelig. Klokkene er dessuten spekket med de mest nødvendige funksjonene, heriblant f.eks. at du kan se tiden i mørke med de selvlysende viserne eller få kronograf (stoppeklokke) på selve urskiven. Alt bidrar til å gjøre klokken til mer enn bare en klokke.
Uniwatches.no er din offisielle og autoriserte forhandler av Rothenschild herreklokker, så du finner bare de ekte armbåndsur hos oss
-25%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.649,00NOK
-25%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.649,00NOK
Umiwatches

Rothenschild herreklokker

Hos Rothenschild bør du legge merke til at hver og en er helt unik og svært forskjellige fra hverandre. Den store styrken, ut over det tyske håndverket, er at klokkene ikke ligner hverandre, og det derfor er lett å finne nettopp din favoritt. Legg også merke til at selve indekseringen på urskiven er svært forskjellige (noen med 6 og 12, andre med 4, 8 og 12 f.eks.) - med andre ord er det litt for enhver smak.

I tillegg til å få en stilig klokke med tysk design og kvalitet, har herreklokkene noen smarte funksjoner, som bl.a. takymeterfunksjonen, som via tid og distanse kan fortelle deg farten. En veldig smart og nyttig funksjon på selve urskiven. I tillegg får du veldig mye klokke for pengene ved å velge en herreklokke fra Rothenschild.