3.385klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Rothenschild Klokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter efter

Rothenschild er en av de nesten nye guttene i klassen av klokker, og merket som begynte i 2001 er hastig på vei frem. De flotte Rothenschild klokkene er av høyeste kvalitet og er på mange måter beviset på at det kan la seg gjøre å fremstille kvalitetsklokker til lave priser. Rothenschild klokker omfatter mange forskjellige typer, og du finner derfor både klokker til hverdag og fest når du handler Rothenschild. Dessuten så har Rothenschild formådd å lage en rekke dykkerklokker som er vanntette helt ned til utrolige 100 ATM, noe som er et sjeldent syn i ur-bransjen og som understreker merkets evne til å bryte normer.
Uniwatches.no er blant få utnevnt som den offisielle og autoriserte forhandler av Rothenschild. Vi selger alle klokker med Gratis frakt.
-25%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.649,00NOK
-25%
Leveringstid: 2-5 dager
2.199,00 NOK
1.649,00NOK
Umiwatches

Rothenschild klokker

Vi er i sakens natur veldig stolte over å kunne selge det tyske merket Rothenschild som på sin helt egen måte er med på å gi vårt utvalg av klokker enda en fjær i hatten.

Ettersom det gjennom årene har kommet flere og flere merker så kan det være veldig vanskelig å skille seg ut fra mengden, men Rothenschild har til tross for det allikevel formådd å komme med en helt egen design som rommer mange forskjellige fasetter og som blant annet også inneholder en serie med klokker der vanntettheten er helt ned til utrolige 100 ATM, noe som er et særsyn i ur-bransjen og som naturligvis gjør dem til ytterst brukbare dykkerklokker.

Klokkerne fra Rothenschild er virkelig for alle. Ikke nok med det lave prisnivået, du finner både klassiske klokker, sporty klokker og til og med svarte klokker i det flotte utvalget så den kreative delen av Rothenschild har ikke ligget på den late siden når de mange forskjellige klokkene skulle designes, noe som bare kommer deg som ur-fanatiker til gode.