3.385klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Seiko Sportura Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter efter

Vi elsker kombinasjonen av farger, stilig design, nyttige funksjoner og en look som gir mange beundrende blikk. Seikos populære Sportura serie har nettopp disse funksjonene og skiller seg virkelig ut fra mengden av sporty klokker til enhver anledning. Det er stor forskjell fra klokke til klokke på både design og funksjoner, så det er på denne måten enda lettere å finne sin egen favoritt blant det store utvalget. Husk også, når du nærleser produktbeskrivelsene for Seiko Sportura klokkene til menn, å legge merke til om klokkene har nettopp de funksjonene som du ønsker for en klokke. Noen har alarmfunksjon, takymeter, stoppeklokke, og gir deg muligheten til å se tiden i mørket, mens andre klokker har andre egenskaper. Uansett hvilken klokke du velger, er du garantert den velkjente og ettertraktede Seiko- kvaliteten som gjør klokkene stabile og vakre i årene som kommer.
Uniwatches har bare 100% originale Seiko Sportura herreklokker og det er GRATIS frakt på alle Seiko klokker
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
5.499,00 NOK
4.949,00NOK
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
3.499,00 NOK
3.199,00NOK
-8%
Leveringstid: 3-6 dager
4.199,00 NOK
3.849,00NOK
Umiwatches

Seiko Sportura herreklokker

Leter du etter den smarte, sporty looken på en klokke, der kvalitet og funksjoner går opp i en høyere enhet? Med godt over 100 år i bransjen har Seiko produsert en mengde armbåndsur, og øvelse gjør mester. Klokkene i den nåværende kolleksjonen kjennetegnes ved et vakkert ytre, en flott helhet og et vell av funksjoner, som man får bruk for når man er på farten, og som man dermed har for hånden. Seiko Sportura klokker er armbåndsur som fremhever det stilige og sporty i deg.

Det er mange forskjellige modeller i Seiko Sportura-serien, så uansett om du leter etter en klokke med lenke eller lærrem, er det noe for enhver smak. Herreklokkene har dessuten mange nyttige og sporty funksjoner, som du kan bruke på farten, så en klokke fra Seiko Sportura er mer enn bare en vanlig klokke. Du får en gjennomtenkt klokke, med stor fokus på detaljene og der det er kjælt for helheten.