3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Seiko Sportura Klokker

Velg nettopp nå mellom 6 ulike klokker
Sorter efter

Seiko Sportura er Seikos sporty serie som er inspirert av samarbeidet med Formel 1-laget, Honda, i motorsportsverdenen. Seiko Sportura armbåndsur er en naturlig del av Seikos utvalg etter mange års engagemang i sportens verden på flere forskjellige nivåer, bl.a. i form av sponsorater og som offisiel tidtager ved diverse store begivenheter. Som sagt kommer Sportura-serien fra Seiko, hvor de mere sporty og trendy tendensene springer i øynene i designene og funksjonene på klokkene. I tillegg til den sporty designen er det også lagt vekt på nyttige funksjoner for både funksjonsnerden og den sporty brukeren av klokken. Felles for klokkene er imidlertid at det er lagt vekt på høy kvalitet i klokken slik at idrettstreningen ikke går utover selve klokken. Klokkene er delikate, funksjonelle og en sann fryd for øynene.
På Uniwatches.no finner du bare 100% originale Seiko Sportura klokker og det er GRATIS frakt på Norges største nettbutikk
-25%
Leveringstid: 3-6 dager
4.399,00 NOK
3.299,00NOK
-54%
Leveringstid: 2-5 dager
5.499,00 NOK
2.499,00NOK
-12%
Leveringstid: 3-6 dager
4.399,00 NOK
3.849,00NOK
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
5.499,00 NOK
4.949,00NOK
-9%
Leveringstid: 3-6 dager
3.499,00 NOK
3.199,00NOK
-8%
Leveringstid: 3-6 dager
4.199,00 NOK
3.849,00NOK
Umiwatches

Seiko Sportura klokker

Når man sier Seiko Sportura klokker så fornemmer de fleste hva dette innebærer, og nettopp med Seiko Sportura viser de japanske spesialistene seg fra en ytterst interessant og spennende side der du får designet klokker som har et helt unikt og sporty look. Seiko Sportura er dessuten klokker fra øverste hylle og som skriker etter interesse fra både menn og kvinner.

De kule Seiko Sportura klokkene har hele tiden noe særlig å by på, og man fornemmer virkelig kvaliteten i klokkene når du har dem i hånden og kan se detaljene på klokkene. Seiko Sportura har dessuten en lang rekke egenskaper som gjør klokkene til perfekte sportsklokker der du kan foreta forskjellige målinger avhengig av hvilken form for sport du dyrker. Seiko Sportura er dessuten serien du kan bruke som fritidsklokke og kan i høy grad være med til å vise hvilken karakter du er laget av.

Seiko Sportura klokkene er til den personen som går etter kvalitet, men som samtidig ønsker å vise den sporty siden av seg selv og understreker gjerne med Seiko Sportura klokken sin en friskhet og ikke minst overskudd. Vi forsøker alltid å ha et fornuftig utvalg av, men mangler du en modell eller to i utvalget vårt så ta endelig kontakt med oss, og vi undersøker om det kan gis et bra tilbud på nettopp de modellene du søker.