3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom


Filter søgning

Nulstil filter
Top

Seiko Velatura Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter efter

Dameklokkene i denne serien er ofte med relativt bred urskive av feminin standard å være, for å kunne gi plass til alle de smarte funksjonene på urskiven. Leter du etter en slank dameklokke, får du lete videre i de andre kategoriene. Velatura-serien er beregnet til seileren som vil ha unike funksjoner til bruk på havet, rett for hånden. Klokkene er i tillegg pyntet av vakre design og feminine fargevalg som på denne måten tryller frem et vakkert uttrykk og etterlater et helhetsinntrykk uten like.
Uniwatches har bare 100% ægte Seiko Velatura dameklokker og det er GRATIS frakt på alle Seiko klokker til kvinner
-30%
Leveringstid: 3-6 dager
5.499,00 NOK
3.849,00NOK
Umiwatches

Seiko Velatura dameklokker

Klokkene fra Seiko Velatura ligger i den litt høyere enden rent prismessig. Det skyldes en kombinasjon av at klokken er gjennomarbeidet med kvalitetsmaterialer, unike funksjoner, vakre design og flotte farger. Helheten i klokken er sublim, og klokkene minner på ingen måte om andre dameklokker vi ser på markedet i dag. Seiko har igjen skapt en helt unik serie som kombinerer sporty og trendy trender med nyttige funksjoner.

Legg merke til de vakre fargenyanser på klokkene fra Seikos Velatura serie. Disse klokkene utstråler feminine detaljer, og fargene understreker eksklusiviteten i klokkene. Seikos erfaring gjennom mange generasjoner har bidratt til at du med Seiko fra innerst til ytterst får et armbåndsur som man for få år siden bare våget å drømme om.