BLACK FRIDAY - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE KLOKKER - BRUK KODEN "BLACK" VED BESTILLING - SKYND DEG
4.780klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

TW steel Dameklokker

Velg nettopp nå mellom 2 ulike klokker
Sorter etter

Vanligvis er 48 mm den offisielle størrelsen for å kalle en klokke for stor i størrelsen, så selv om det ikke finnes klokker til kvinner i denne størrelsen, så vil TW Steel fortsatt være merket som produserer klokker som på en kvinne vil fylle ekstra godt på armen. Blant de mange vakre klokkene til kvinner finner du ofte klokker med krystaller og andre former for "glitter". Det er veldig klassisk for klokker at man velger Swarovski krystaller som stener, men også de ytterst fine zirkonia stenene blir brukt dels på urskiven og dels på urkassen, noe som alltid gir en ytterst feminin og stilfull design.
Uniwatches utpekt til offisiell forhandler av TW Steel dameklokker, og få her 2 års internasjonal garanti! Kjøp her med GRATIS frakt
-9%
Leveringstid: 1-3 dager
3.749,00 NOK
3.349,00NOK
-8%
Leveringstid: 1-3 dager
3.649,00 NOK
3.299,00NOK
Umiwatches

TW Steel dameklokker

Som så mange andre merker har hollandske TW Steel også sine områder hvor man forsøker å skape sin egen stil som bidrar til å definere merket, og hos TW Steel har man ofte brukt en rekke lyse farger på kvinneklokkene sine, slik at man ofte ser klokker med hvit lærrem blant utvalget.

Blant de vakre dameklokkene fra TW Steel bør spesielt to serier fremheves. Dels CEO som står for Collection ExtraOrdinary og så også Goliath Collection, som er laget for å skape en finere look som kan passe til en noe finere klesstil. En veldig enkel design.