48 TIMERS SALG - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE KLOKKER - BRUK KODEN "48UNI" VED BESTILLING - SKYND DEG
4.792klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Zeppelin Herreklokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter etter

Zeppelin herreklokker er gjennomsyret av en glorverdig og lang historie tilbake til luftfartens tid i forrige århundre. Alle disse årene med erfaring og utvikling gjør klokkene fra Zeppelin til mer enn bare et armbåndsur. Her er en unik historie minst like mye en del av klokken som designen og resten i klokken. Herreklokkene er flaggskipet og Zeppelins hovedfokus, og når du ser nærmere på utvalget, så er det virkelig noe som vekker gjenlyd verden over.
Uniwatches onlineshop er autorisert forhandler av Zeppelin og har bare 100% original klokker til menn samt GRATIS frakt
Leveringstid: 1-3 dager
3.699,00NOK
Umiwatches

Zeppelin herreklokker

Mange menn søker ofte etter flere forskjellige typer funksjoner og detaljer i klokkene, og derfor ser vi ofte at man har flere armbåndsur i den private samlingen, slik at man kan skifte avhengig av humør og anledning. Samlet sett har de fleste av klokkene her samme funksjon, men du finner flere av klokkene med f.eks. bare en enkelt sirkel på selve urskiven, nemlig en såkalt dual-time-funksjon, så du i ett faktisk kan avlese to forskjellige tider.

Dernest bør det også nevnes at Zeppelin herreklokker, foruten hele historien bak, er tysk håndverk som har ry for å være grundig, nøyaktig og med kvalitet i høysetet. Du får derfor også noe ekstra i den nye klokken din og noe som de billigere merkene ikke kan matche. I dette tilfellet må man bestemt si at kvalitet og pris går hånd i hånd. Stilen er kreativ og likevel så enkel at du lett kan matche den med den skjorten eller dressen som du allerede har i garderoben, og på denne måten kan en Zeppelin herreklokke fullende din egen personlige stil.