48 TIMERS SALG - DU KAN AKKURAT NÅ SPARE 10% EKSTRA PÅ ALLE KLOKKER - BRUK KODEN "48UNI" VED BESTILLING - SKYND DEG
4.792klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Filter søgning

Top

Zeppelin Klokker

Velg nettopp nå mellom 1 ulike klokker
Sorter etter

Zeppelin er et tysk merke som ble grunnlagt i forrige århundre av Ferdinand Graff von Zeppelin. Opprinnelig startet det, som det andre tyske merket Junkers, innen luftfart, og senere gikk man over til den samme urbransjen. Du kjenner sikkert uttrykket en "zeppeliner" innenfor luftfart. Denne historien har blitt innlemmet i klokkene, hvor du vil kunne finne modeller med samme navn som luftskip, for å hylle historien bak. Det er helt unikt for Zeppelin klokker.
Uniwatches er offisiell forhandler av Zeppelin og har bare 100% original klokker. Kjøp med GRATIS og RASK levering her
Leveringstid: 1-3 dager
3.699,00NOK
Umiwatches

Zeppelin klokker

Nettopp denne glorverdige og lange historien gjør Zeppelin til et veldig unikt merke, som verner om de gode verdiene og et solid håndverk i det som de leverer, som selvfølgelig også inkluderer klokkene. Det er også verd å legge merke til at nesten alle modellene som Zeppelin produserer er med rem i stedet for lenke, som bidrar til å understøtte denne smarte og ungdommelige stilen som Zeppelin er en sann mester i. På selve designene på klokkene kan man lett se hvor inspirasjonen har kommet fra med den historien som ligger til grunn for Zeppelin, med unike detaljer på selve urskiven.

Prismessig ligger Zeppelin klokker på mellomnivået, så du kan helt sikkert finne en klokke etter ditt eller deres budsjett. I tillegg er klokkene svært forskjellige i looken, så du både kan finne de helt klassiske med hvit urskive til den svarte lærremmen eller mer 'sprelske' og moderne med masse pang og farger. Zeppelin lager hovedsakelig klokker til menn med et uttrykk og en presisjon, som ikke mange gjør dem etter. Vi anbefaler Zeppelin og kan stå inne for kvaliteten – og som autorisert forhandler er hele baklandet bak oss.