3.384klokker I sortimentet
  • Gratis frakt på alle klokker
  • 100% originale klokker
  • Sikker og trygg onlinebetaling
  • 90 dagers full returrett og pengene tilbake
Handlekurven er tom

Trekking klokker

Velg nettopp nå mellom 3 ulike klokker
Sorter efter

Digger du funksjoner og små detaljer da er disse trekking klokkene nettopp noe for deg. De praktiske klokkene er ofte fylt med en lang rekke kule funksjoner som gir deg mulighet for å måle mange forskjellige ting i selv det mest krevende terreng. Blant de mest populære trekking klokkene finner du Casio modeller, og de store gigantene fra Japan har til og med designet sin helt egen kategori ved navn Casio Protrek som selv profesjonelle elitefolk i hæren, luftforsvaret, marinejegerkommandoen m.m. har valgt som sin foretrukne klokke ettersom disse trekking klokkene inneholder alt som kan bli nødvendig i en krevende situasjon så derfor er disse klokkene også perfekte overlevelsesklokker.
-39%
Leveringstid: 2-5 dager
8.249,00 NOK
4.949,00NOK
-8%
Leveringstid: 2-5 dager
1.449,00 NOK
1.299,00NOK
-8%
Leveringstid: 2-5 dager
1.449,00 NOK
1.299,00NOK
Umiwatches

Trekking klokker

Skal du ut og oppleve områder hvor mennesket sjeldent befinner seg da er disse trekking klokkene nettopp den genren du bør lete etter. Utvalget vårt av trekking klokker er nøye utvalgt og definert ut fra at disse klokkene skal være hardføre, robuste og ikke minst kunne gi deg en rekke opplysninger når du befinner deg utenfor sivilisasjonen.

Trekking klokker er dessuten opplagte militærklokker som veldig mange soldater velger å kjøpe innen de skal i kamp for fred i verden. Klokker til trekking kan ofte ha funksjoner som høydemåler, temperaturmåler og trykkmåler som på hver sin måte kan være nyttige. Dessuten vil kompassfunksjon også være en opplagt del av klokken.

Husk at vi hos Uniwatches er en e-merket nettbutikk slik at du alltid er maksimalt beskyttet som forbruker når du handler trekking klokker online hos oss.